luni, 16 martie 2009

Cum sa slabiti ?


Sa ne dam seama cum sa slabim este o provocare pentru multi dintre noi, in special pentru ca cea mai rapida cale de a slabi este diferita de la persoana la persoana. Desigur, factorul comun este mereu o dieta adecvata si exercitii, lucruri care nu ajuta doar la slabit, ci si pentru a mentine un corp sanatos. Normal ca ati mai auzit asta inainte, dar provocarea este de a va ambitiona. Altii au scapat de kilogramele in plus folosind aceste sfaturi simple, asa ca si dumneavoastra veti putea.

Propuneti-va realizari mici si realistice. Daca vreti sa slabiti mult, incercati intai 3-4 kilograme, relaxati-va putin si apoi incercati din nou 3-4 kilograme.

Incepeti sa faceti exercitii regulat si tineti-va de ele. Sa nu va fie frica de pantalonii strimti si din material sintetic!

Strecurati cateva exercitii in plus fata de programul normal. Lasati masina in coltul indepartat al parcarii si mergeti pe jos; urcati pe scari in loc sa urcati cu liftul, etc.

Alimentele sanatoase sunt un ingredient important in a scapa de kilogramele in plus. Mancati alimente fara grasimi cum ar fi salatele.

Alegeti felurile de mancare care va plac. Invatati sa gatiti mancaruri sanatoase si fara calorii care au gust bun. A manca sanatos nu inseamna a nu manca deloc.

Mancati mai putin, dar mai des. In felul acesta, corpul dumneavoastra incepe sa isi mareasca metabolismul astfel caloriile sunt arse mai repede.

Planificati dinainte. Tineti-va frigiderul plin cu alimente sanatoase si astfel nu veti fi tentat sa fugiti la un fast-food.

Pastrati un jurnal al alimentelor. Acesta o sa va arate unde puteti imbunatati dieta.

Cand ati descoperit ora potrivita pentru a manca, asigurati-va ca aveti destula mancare sanatoasa la indemana.