sâmbătă, 14 martie 2009

Cum sa arati ca Brad Pitt ?


1. Purtati haine simple. Cele simple, fara imprimeuri au acel aer de simplitate si structura care permite ca toate hainele din garderoba sa se imbine fara defect. Desi hainele cu imprimeuri pot fi trendy si capteaza atentia, cele simple rezista in timp, fiind considerate clasice. De la camasi la haine de strada, optati pentru haine simple facute din materiale de calitate.

2. Alegeti culori neutre pentru imbracaminte. Nu il veti vedea pe Dl. Pitt afisandu-se in sclipiciuri si culori indraznete. Ramaneti la lucrurile de baza: negru, alb, bej, kaki, gri etc. Aceste culori sunt clasice si sofisticate. Chiar si cele mai elegante sau casual haine pot fi imbinate perfect cand alegeti aceste culori si materialele potrivite, precum si accesoriile necesare.

3. Alegeti calitatea in locul cantitatii. Desi nu toata lumea isi permite Versace si D&G, puteti cumpara o calitate mai buna a lucrurilor dar mai putine, in loc sa va cumparati tone de haine ieftine. Desi hainele facute din materiale mai bune sunt in general mai scumpe, ele tind sa tina mai mult decat cele cele ieftine, asa ca va veti bucura de ele in garderoba dumneavoastra pentru mai mult timp.

4. Alegeti haine care sunt formate dupa linia corpului dumneavoastra. Un element de clasa este ca toate hainele sunt facute pentru corpul lui. Acestea sunt fie facute la comanda, masurate sa se potriveasca perfect, fie facute din materiale care isi pastreaza forma chiar si dupa spalare.

5. Purtati ochelarii de soare potriviti fetei dumneavoastra. Ochelarii fac omul, acest lucru fiind adevarat mai ales in cazul lui Brad Pitt. Captati acest look particular cu o pereche de ochelari de soare negri sau gri, forma patratoasa, si fara rama. Chiar si o pereche ieftina cu niste lentile putin nuantate vor face treaba daca au aceasta forma a lentilelor mentionata mai sus sau cu forma de ochelari de aviator.