marți, 17 martie 2009

Cum sa va decideti unde sa va faceti un tatuaj ?


Daca visati la a gasi tatuajul perfect, nu uitati cel mai important aspect al tatuajelor: unde anume sa vi-l faceti. Indiferent ca este mic sau mare, colorat sau nu, trebuie sa fie in locul perfect. Aici sunt cateva sfaturi pentru a va decide unde anume sa vi-l faceti.

In primul rand, trebuie sa decideti cata durere puteti sa suportati pentru un tatuaj. Profesionistul care va realiza tatuajul o sa va spuna ca zona gatului si incheieturile sunt cele mai delicate si dureroase.

Cat de mult vreti ca ceilalti sa va vada tatuajul ? Daca vi-l faceti intr-un loc la vedere, atunci toata lumea va arunca o privire. Totusi, exista cateva "locuri secrete" unde puteti ascunde un tatuaj si singurul care il va vedea o sa fie partenerul de viata. Daca vreti ca toata lumea sa il vada, ganditi-va la zona antebratului.

Zonele traditionale tatuate nu sunt ceva ce au aparut in ultimii 100 de ani. Acum sute de ani, cand triburile isi tatuau corpul, aveau zone particulare unde le faceau. In particular zona joasa a spatelui si zona umerilor erau mereu tatuate. Astazi, aceste doua zone inca sunt extrem de populare in randul tatuajelor.

Nu lasati tatuajul sa fie cosmarul angajatului. Din punctul de vedere al sefului dumneavoastra, majoritatea tatuajelor sunt inacceptabile si sperie clientii. Totusi, daca va ganditi sa va faceti un tatuaj, luati in considerare si eventualele probleme la locul de munca. Patronii nu vor accepta angajatilor sa lucreze cu tatuaje pe fata fara a folosi machiaj pentru a-l acoperi.